Levertijd & verzending

In onderstaand overzicht staan de belangrijkste punten vermeld omtrent de verzending en bezorging. Lees deze dan ook goed door om misverstanden te voorkomen. 

  • De bestelde artikelen worden in de regel binnen maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bezorging aangeboden.
  • Wij versturen de producten in een degelijke verpakking. Afhankelijk van het aantal artikelen en/of de omvang versturen wij uw bestelling in een bubbelkussen enveloppe of kartonnen (brievenbus)doos .
  • De artikelen worden vanuit een centraal punt verzonden. Wij streven ernaar om Nederlandse bestellingen na verzending binnen 3 werkdagen geleverd te hebben. Voor de verzending naar het buitenland, maar binnen Europa, geldt een tijdsduur van 5 werkdagen. Deze tijdsduur geldt als indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend en is afhankelijk van de lokale bezorgdienst.

Hoe snel wordt mijn bestelling bezorgd? Normaliter ontvangt u uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen binnen Nederland. Voor de verzending naar het buitenland, maar binnen Europa, geldt een tijdsduur van 5 werkdagen. Deze tijdsduur geldt als indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend en is afhankelijk van de lokale bezorgdienst.

Wat als mijn bestelling niet binnen de gestelde levertijd ontvang? Mogelijk is de bezorger iets vertraagd. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertraging door PostNL of de lokale bezorgdienst voor buitenlandse zendingen. Neem voor de zekerheid contact op met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@bymedina.nl of vul ons contactformulier in. Wij zullen ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Kan ik de status van mijn bestelling zien? U kunt contact opnemen met onze klantenservice om een update van uw bestelling status te krijgen. Ook kunt u de status van uw bestelling gemakkelijk bekijken in uw eigen, persoonlijke account.

Ben ik aansprakelijk voor mijn aankoop tijdens het transport? De verzending gebeurt voor risico van de koper. Bymedina draagt zorg voor een veilige en degelijke verpakking maar is niet aansprakelijk voor vertraging, schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzending door PostNL of een lokale postbezorger. Wij bieden enkel de mogelijkheid om bestellingen te laten versturen als (brievenbus)pakket post met track&trace service. Pakketpost is niet verzekerd! Kiest u voor meer veiligheid, dan kunt u gebruik maken van een aangetekende zending. Wenst u dit graag, neem dan vooraf contact met ons op voor een prijsberekening. Ook hierbij ontvangt u na verzending de code per e-mail waarmee u uw zending online kunt volgen. De extra service die deze verzendmethode met zich mee brengt is dat u voor in ontvangstname het pakket dient af te tekenen bij de bezorger en de inhoud van de zending verzekerd is tot € 500,00. 

Tarieven
Voor de verzending brengen wij verzendkosten in rekening. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van de volledige bestelling inclusief de verpakkingsmateriaal. Hiervoor worden de actuele tarieven van PostNL gehanteerd. Voor de hoogte van deze handeling- en verzendkosten kunt u de website van de aanbieder raadplegen. 

Tarieven Nederland (http://www.postnl.nl)

VerzendmethodeTariefTrack&traceHandtekening vereistVerzekerdGewicht
Brievenbuspakje 
Pakketpost
€4,00 
€6,95
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
0-2 kg
0-10 kg

Tarieven Europa (http://www.postnl.nl)

VerzendmethodeTariefTrack&traceHandtekening vereistVerzekerdGewicht
Pakket tot 2 KG
Pakket tot 5 KG
€10,00
€19.50
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
0-2 kg
2-5 kg